Mindenki szótára  
Rólunk
 
Rólunk
Médiaajánlat
Felhasználási feltételek
Impresszum
Az internet népszerűsége és elterjedése a rengeteg benne rejlő lehetőségnek köszönhető és már-már elképzelhetetlennek mondható az életünk nélküle. Filmet nézünk, olvasunk, zenét hallgatunk, beszélgetünk, vásárlunk és nem utolsó sorban, tanulunk a világhálón. Mi alternatív megoldást kínálunk a nyelvet tanulni vágyók számára. Ingyenes, kreatív feladatokkal szeretnénk kitűnni az internet szótárak átlagos szürkeségéből. Ebben segítségünkre vannak olyan technológiák, mint a JavaScript és az Ajax, amik a web2.0 rendszer alapjai.

A szotar.weeg.hu-t abból a megfontolásból hoztuk létre, hogy kiszolgáljuk azoknak az embereknek az igényeit, akik már nem elégszenek meg egyszerűen csak a szavak kikeresésével, hanem komoly szándékaik vannak egy adott idegen nyelv elsajátítására. A piacon fellelhető ingyenes oldalak vagy nem nyújtanak szótárazási lehetőséget, vagy ha igen, akkor nem segítenek az idegen nyelv elsajátításában.

Hazánkban elsőként olyan nyelvi portál létrehozásán dolgozunk, ami nem csak abban segít, hogy az ismeretlen, idegen szavak, kifejezések jelentését kikereshessék a felhasználók, hanem egyedi szótanító játékaink segítségével könnyedén meg is tanulhatják azokat. Ezeket, a játékokat úgy írtuk meg, hogy felhasználók a leghatékonyabban elsajátíthassák a kikeresett szavaikat, amiket szógyűjteménybe rendezhetnek, elmenthetnek, később újból elővehetnek, vagy megoszthatják a barátaikkal és más felhasználókkal. Külön nyelvtanító feladatok segítik a felhasználót, hogy az életben előforduló szituációkban helyt tudjanak állni egy idegen országban, kultúrában.

A Weegről - Médiaajánlat - Felhasználási feltételek - Impresszum
© 2024 Weeg